Ταβέρνα Το Έβδομο

Μία ταβέρνα, συνυφασμένη χρόνια τώρα με την διασκέδαση, βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη…συγκεκριμένα στο 7o χλμ (Αλεξ/πολης- Μάκρης). 

Αγαπημένο στέκι ντόπιων και τουριστών, γνωστή για τις αξέχαστες στιγμές κεφιού που προσφέρει, η Ταβέρνα το Έβδομο, κρατά χρόνια τώρα τα σκήπτρα της γνήσιας ελληνικής διασκέδασης που θυμίζει  “παλιά, καλά χρόνια”. 

Το αυθεντικό φαγητό έρχεται να προστεθεί στην όλη εμπειρία, γεμίζοντας τα τραπέζια με παραδοσιακές γεύσεις και γνήσιους ελληνικούς μεζέδες… ψάρια,θαλασσινά και κρεατικά της ώρας σε μερίδες ή ποικιλίες και μία πληθώρα από σαλάτες και ορεκτικά είναι κάποια από τα φαγητά που προσφέρει το μαγαζί.

Μην αμελήσετε λοιπόν, κατά την επίσκεψη σας στην Αλεξανδρούπολη να κάνετε μία στάση (ή και περισσότερες) στηνΤαβέρνα το Έβδομο, για να απολαύσετε την ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα και το νόστιμο φαγητό με πολύ χορό και τραγούδι!  

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδι, το τρικούβερτο γλέντι συνοδεύεται από ζωντανή μουσική. Θα ακούσετε από ρεμπέτικα, λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, μέχρι έντεχνα, νησιώτικα και ότι άλλο επιθυμούν οι παρέες για να μείνει αμείωτο το κέφι μέχρι πρωίας 

 

Οι πελάτες είπαν : “Εξαιρετική επιλογή!!!”

 

ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΈΒΔΟΜΟ (7ο)

Διεύθυνση: 7ο χλμ Αλεξ/πολης-Μάκρης I 68100 I Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο: +302551 039268

Facebook: Taverna To Evdomo

 

  

Translate »