Visitalexandroupoli.gr

Visit Alexandroupoli - Logo
Search
Close this search box.
17764013

Φθινοπωρινή Απόδραση στην Αλεξανδρούπολη

Το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε αλλά όχι οι ευκαιρίες για διακοπές! Η Αλεξανδρούπολη είναι ένας υπέροχος προορισμός για το τριήμερό σας ακόμα και κατά τους φθινοπωρινούς μήνες! 

Κατά την άφιξή σας μπορείτε να μεταφερθείτε με την αστική συγκοινωνία στην πόλη, είτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για την ευκολότερη μετακίνησή σας. Θα φτάσετε σε ένα από τα φιλόξενα ξενοδοχεία μας και εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε για λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το τριήμερό σας.

Η ιδανική πρόταση για την διαμονή σας βρίσκεται στο μοναδικό THALASSA APART hotel 3*!! Σε ένα ήσυχο, καταπράσινο περιβάλλον στην είσοδο της Αλεξανδρούπολης, είναι αυτό ακριβώς που αναζητάτε… Φιλόξενο, πολυτελές, άνετο… ότι χρειάζεστε για τις ιδανικές διακοπές!!

Το βραδάκι προτείνουμε να πάτε  σε ένα από τα πολλά εστιατόρια ή μικρά ταβερνάκια και να απολάυσετε μοναδικά πίατα για όλα τα γούστα. Μην ανησυχείτε όμως, διότι τις επόμενες μέρες που δεν θα είστε κουρασμένοι από το ταξίδι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και την νυχτερινή ζωή της πόλης.

Την επόμενη ημέρα, θα ξυπνήσετε και θα απολαύσετε το πρωινό του ξενοδοχείου σας. Μόλις είστε έτοιμοι μπορείτε να βγείτε στο κέντρο της πόλης για μια βόλτα στα μαγαζιά και να κάνετε τα ψώνια σας. Στο κέντρο της πόλης είναι μαζεμένα σχεδόν όλα τα μαγαζιά και αναμφίβολα θα βρείτε κάτι που να σας αρέσει.

Έπειτα, μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας σε μία από τις καφετέριες του κέντρου και μην παραλείψετε να κάνετε μια βόλτα στον Φάρο της Αλεξανδρούπολης που είναι  σημαντικό αξιοθέατο και το σήμα κατατεθέν της πολής.

Λίγο πριν αρχίσει να βραδιάζει πρέπει να επισκεφθείτε το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη, και να μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε το μαγικό ηλιοβασίλεμα που φαίνεται από εκεί.

 Το βράδυ, η νυχτερινή ζωή της Αλεξανδρούπολης είναι ιδιαίτερα έντονη. Αν σας αρέσουν τα πάρτι και τέτοιου είδους διασκέδαση, πρέπει σίγουρα να περάσετε τη βραδιά σας σε κάποιο από τα κλαμπ της πόλης.

Την τελευταία σας μέρα εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε ένα ακόμα γραφικό χωριό, την Κίρκη, το οποίο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη. Θα κάνετε μια μικρή βόλτα μέσα στο χωριό και έπειτα θα απολαύσετε παραδοσιακό φαγητό στο ταβερνάκι του χωριού. Μάθετε περισσοότερα για τα αξιοθέατα της πόλης.

Επιστρέφοντας πίσω στην πόλη, βράδυ πλέον, οι πιο ρομαντικοί μπορούν να κάνουν μία βόλτα στην έρημη ακρογιαλιά. Με ένα μπουφανάκι και καλή παρέα θα απολαύσετε την γαλήνη και την ηρεμία της όμορφης ακρογιαλιάς μας το φθινόπωρο. Δείτε επίσης τα δρώμενα και τις εκδηλώσεις που τρέχουν αυτή την περίοδο στην πόλη.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Translate »