Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ” από το Μουσικό Εργαστήρι Θάσου στην Ορεστιάδα

30 Ιανουαρίου | 20:00 - 23:00

Τη μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Διαπίστωση» θα παρουσιάσει στις 30 Ιανουαρίου, στην Ορεστιάδα, το Μουσικό Εργαστήριο Θάσου. Με την υποστήριξη του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας, η ομάδα της Θάσου θα εμφανιστεί στο θέατρο «Διόνυσος», στις 8 το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας, «για να μεταφέρει τη δική του “Διαπίστωση” για τον φόβο και την ελευθερία», αναφέρουν οι συντελεστές της παράστασης.

Πιο αναλυτικά:

Το Μουσικό Εργαστήρι Θάσου ταξιδεύει στην Ορεστιάδα για να μεταφέρει τη δική του ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ για το φόβο και την ελευθερία. Η μουσικοθεατρική παράσταση, όπου ο λόγος, η μουσική και το θέατρο συναντώνται και συνθέτουν μία αλλιώτικη ματιά πάνω στο ζήτημα του φόβου και της ελευθερίας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 8 το βράδυ στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, με την υποστήριξη του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας.

Ο αγώνας για ελευθερία δεν περιέχει θρίαμβο γιατί δεν τελειώνει ποτέ“, δηλώνει ο δημιουργός της παράστασης (σύλληψη, σκηνοθεσία) Άγγελος Ζαγοριανός, ο οποίος συμπράττει στη σκηνή με το Γιώργο Χατζή.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30 Ιανουαρίου
Ώρα:
20:00 - 23:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Χώρος Διεξαγωγής

Θέατρο Διόνυσος
Ορεστου 76
Ορεστιάδα, ΕΒΡΟΣ 682 00 Ελλάδα
+ Χάρτης Google