Εβρίτικα Κελλάρια

 

Στο βορειοανατολικότερο σημείο της Ελλάδας, λίγες δεκάδες μέτρα από τα σύνορα με την Τουρκία και την Βουλγαρία, τα Εβρίτικα Κελλάρια δεσπόζουν χτισμένα πάνω σε έναν λόφο τριγυρισμένο με αμπέλια.

Εδώ παράγονται τα γνωστά μας κρασιά «Όναρ», «Ορφέας» και «Αίνιγμα», από προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες και με μεράκι για ποιότητα και γεύση, η γνωστή μας ρετσίνα «Εβρίτικα Κελλάρια» με διαλεγμένους καρπούς και πλούσια γεύση και το παραδοσιακό μας ούζο & τσίπουρο από συνταγή καλά φυλαγμένη τα τελευταία 40 χρόνια.

Η σύγχρονη μονάδα μας υλοποιήθηκε το 2004 εξασφαλίζοντας όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας και ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το 2009, επεκτείναμε τη μονάδα μας με νέες, περισσότερες δεξαμενές και μηχανήματα ανοίγοντας τον δρόμο για το αύριο και το εξωτερικό.

H μονάδα είναι πιστοποιημένη κατά ISO 22000:2005

Ο στόχος μας είναι πάντα η απόλαυση να είναι «δική σας» και η ευχαρίστηση πάλι «δική μας»… γιατί αυτό σημαίνει ποιοτικό προϊόν.

 

 

Στις πλαγιές που βρίσκονται ανάμεσα στα δύο ποτάμια, τον Άρδα και τον Έβρο, οινοποιείται από επιλεγμένες ποικιλίες σταφυλιού αυτό το κόκκινο ή λευκό κρασί που κουβαλά πάνω του όλο το μεράκι και την τέχνη των ανθρώπων της περιοχής.

Onar (όναρ), όνειρο στα αρχαία Ελληνικά. Αυτό το κρασί, κρύβει όλα τα όνειρα που κάναμε όταν πρωτοξεκινήσαμε την παραγωγή κρασιού.

 

 

Στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών του Τελωνείου των Κήπων και των Καστανεών,  θα βρείτε τα προϊόντα μας :

Ούζο ΕΚ1(700ml – 2lt)

Oύζο Εβρίτικο (700ml)

Τσίπουρο Εβρίτικο (700ml )

 

Η σε όλους μας γνωστή Ρετσίνα, είναι ένα ελληνικό λευκό κρασί το οποίο παράγεται τουλάχιστον εδώ και 2000 χρόνια. Είμαστε περήφανοι για τη ρετσίνα μας “Εβρίτικα Κελλάρια” και είμαστε σίγουροι ότι αν δοκιμάσετε θα την βάλετε στη ζωή σας.

 

Για δεκαετίες, αυτή η μοναδική συνταγή για αποστάγματα (ούζο & τσίπουρο) έχει περάσει από γενιά σε γενιά ώστε να κρατηθεί σταθερή η γεύση που θα απολαύσετε.

Παραδοσιακά, στο ούζο και το τσίπουρο προσθέτουμε νερό ή το σερβίρουμε μαζί με πάγο. Το ούζο μπορεί να σερβιριστεί και σε σφηνάκια.

Συνήθως συνοδεύεται με ποικιλία μεζέδων όπως τα φρέσκα ψάρια, πατάτες, ελιές

και τυρί φέτα.

Το Αίνιγμα είναι ένα προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να το απολαμβάνετε περισσότερο με την παρέα σας.

Μπορείτε να γευτείτε το μυστικό;

 

 

Τηλέφωνο: +30 25520 85501 & +30 25520 85201 

Site: www.evritiko.gr

email: info@evritiko.gr

Facebook: Evritika Kellaria

 

Translate »