
ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
Με εμπειρία τεσσάρων γενεών και αφετηρία τον Έβρο, η Αποσταγματοποιία Χατζόπουλος κληρονομώντας την πολύχρονη παράδοση του τόπου της και προσθέτοντας το μεράκι και την τέχνη της, δημιουργεί
Βρείτε όλες τις επιχειρήσεις με Παραδοσιακά Προϊόντα και Τοπικά Είδη στην Αλεξανδρούπολη όπως αλλαντικά, ούζο, κρασία, γλυκά κουταλιού, παγωτά μαρμελάδες, τυριά. Τοπικά παραδοσιακά προϊόντα που διατηρούν τις Θρακιώτικες παραδόσεις και τις Εβρίτικες γεύσεις, αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου.
Με εμπειρία τεσσάρων γενεών και αφετηρία τον Έβρο, η Αποσταγματοποιία Χατζόπουλος κληρονομώντας την πολύχρονη παράδοση του τόπου της και προσθέτοντας το μεράκι και την τέχνη της, δημιουργεί
Με σεβασμό στην ιστορία δημιουργούμε προοπτική για το μέλλον ! Από την ακριτική Κομοτηνή στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Στην Κομοτηνή του 1893, οι «ρακιτζήδες»
To Evroshop είναι ένα κατάστημα που εμπορεύεται μια μεγάλη γκάμα με προϊόντα απ’ τον Έβρο. Ανήκει στη νεοσύστατη εταιρεία ΕΒΡΟΣΟΠ Ο.Ε. που δημιουργήθηκε από τον
Η Οικοτεχνία Πορτοκαλλίδη ιδρύθηκε το 2017 και έχει καταφέρει σε λίγα μόλις χρόνια να κυριαρχήσει στο χώρο της σπιτικής σάλτσας και να ξεχωρίσει για την
Πολυτέλεια, σημασία στην λεπτομέρεια, διαχρονική αξία, απαλή υφή… είναι μερικές μόνο λέξεις που περιγράφουν τα Μεταξωτά Σουφλίου Μπουρουλίτη. Η οικογένεια Μπουρουλίτη παράγει με πάθος ,εδώ
Ένα Θρακιώτικο έδεσμα, γεμάτο μνήμες για τους μεγαλύτερους και μέρος των delicatessen των νεότερων, ο καβουρμάς, χρωστά την δημοφιλία του στην ιδιαίτερη και μεστή του
Όταν η παράδοση και η εμπειρία “συναντούν” την τεχνογνωσία, το κρέας αποκτά άλλη σημασία…στο κρεοπωλείο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΡ. ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗΣ. Η οικογενειακή επιχείρηση, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΡ. ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗΣ, εδώ
Τα αναψυκτικά Εσπέρια υπόσχονται στιγμές δροσιάς και απόλαυσης καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας με τις ξεχωριστές τους γεύσεις! Η εταιρεία Eσπέρια Μιχαηλίδης με παρουσία στο
Η εταιρεία “ΣΑΛΓΚΑΜΗΣ” δραστηριοποιείται στον χώρο της αρτοποιΐας – ζαχαροπλαστικής από το 1890 στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου, προσφέροντας για πάνω από 100 χρόνια αυθεντικές
Όταν συνδυάζεις παράδοση και εξέλιξη και είσαι σίγουρος για κάθε γεύση, για κάθε κυπελάκι, για κάθε κουταλιά, τότε μόνο ονομάζεις το παγωτό “Βαμβακούλα” και τότε
Βρεθήκαμε στην Νίψα Αλεξανδρούπολης, του νομού Έβρου, για να παρακολουθήσουμε και να μάθουμε για το παραδοσιακό άνοιγμα φύλλου. Με το φύλλο αυτό φτιάχνονται πιτούλες, οι
Στο βορειότερο σημείο της Ελλάδας η οικογένεια Μιχέλη καλλιεργεί εδώ και τέσσερις γενιές, την τοπική ποικιλία Μάκρης στον παραδοσιακό του ελαιώνα. Τα τελευταία χρόνια, έχουν