Visitalexandroupoli.gr

Visit Alexandroupoli - Logo
Search
Close this search box.
IMG-2491

Evroshop – Όλες οι γεύσεις του Έβρου σε ένα σημείο

To Evroshop είναι ένα κατάστημα που εμπορεύεται μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά είδη που παράγονται στον Έβρο. Βρίσκεται στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, στον πεζόδρομο της Κουντουριώτη, στον αριθμό 13, και αξίζει να το επισκεφθείτε και να γνωρίσετε πολλά και ενδιαφέροντα, τοπικά προϊόντα.

Τα περισσότερα από αυτά ανήκουν στην κατηγορία τροφίμων και ποτών, και χαρακτηρίζονται από αγνές πρώτες ύλες και παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν τα κορυφαία ελαιόλαδα, τα μονοποικιλιακά μέλια, το ταχίνι από εβρίτικο σουσάμι και ο θρακιώτικος τραχανάς.

Εκτός από τρόφιμα και ποτά, στο Evroshop θα βρείτε ακόμα τα φημισμένα μεταξωτά Σουφλίου, χειροτεχνήματα, αναμνηστικά, φυτικά καλλυντικά και χειροποίητα σαπούνια. Μπορείτε επίσης να βρείτε πρωτότυπες προτάσεις για δώρα και να τα στείλετε σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Πολύτιμες πληροφορίες για όλα αυτά, μπορείτε να βρείτε στο e-shop, στην διεύθυνση www.evroshop.gr ή στο τηλέφωνο 25510 80001. Είναι βέβαιο ότι θα ανακαλύψετε πολλά καινούρια πράγματα και θα εκπλαγείτε από την ποιότητα και την ποικιλία αυτών που παράγονται στον Έβρο.

evroshop.gr

Κουντουριώτου 13, Αλεξανδρούπολη
+302551080001 & +306978080439
www.evroshop.gr/
[email protected]
Evroshop.gr
Evroshop.gr

 

Βρείτε όλες τις επιχειρήσεις με Παραδοσιακά Προϊόντα της Θράκης!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Translate »