Ούζο & Τσίπουρο Έβρος Παπαδημητρίου

 

Η ιστορία της ποτοποιίας Έβρος- Παπαδημητρίου ξεκίνησε πριν από 70 χρόνια από τον ιδρυτή της τον Παναγιώτη Παπαδημητρίου.

Η ποτοποιία καταξιώθηκε με την πάροδο των χρόνων με μία μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως το ΟΥΖΟ ΕΒΡΟΣ 15 και διάφορα αλκοολούχα ποτά όπως κονιάκ και λικέρ.

ήμερα έχει επικεντρωθεί στο ΟΥΖΟ ΕΒΡΟΣ 15  στο ΟΥΖΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΞΕΩΣ στο ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΑΓΙΚΟ  και στο λικέρ.

Η ποτοποιία Παπαδημητρίου έχει ένα μεγάλο ποσοστό από μόνιμους και εκλεκτούς πελάτες έως και σήμερα οι οποίοι μας προτιμούν και μας συστήνουν από γενιά σε γενιά πολλές δεκαετίες τώρα.

Το 1922 η επιχείρηση πέρασε στα χέρια του ιού του Παναγιώτη Παπαδημητρίου,Γεώργιο Παπαδημητρίου όποιος παράγει έως και σήμερα τα προϊόντα της με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο όπως και παλαιότερα.

Επίσης την τελευταία δεκαετία συνεργάζεται με μικρά οινοποιεία τα οποία παράγουν και εμφιαλώνουν εξαιρετικής ποιότητας κρασιά με την επωνυμία Παπαδημητρίου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ποτοποιία Παπαδημητρίου είναι από τις παλαιότερες πατροπαράδοτες οικογενειακές ποτοποιίες του Έβρου. Ένα από τα σημαντικότερα μυστικά του Παπαδημητρίου είναι η μοναδική διαδικασία παραγωγής του ούζου που είναι ξεχωριστή και εξακολουθεί να γίνεται μέχρι και σήμερα με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο.

 

Διεύθυνση: Λ.Δημοκρατίας 95 Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο: 2551026350

Facebook: CAVA Παπαδημητρίου