Ταβέρνα ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ

 

Δυτικά της παραλιακής οδού της Αλεξανδρούπολης εκεί που η μεγάλη στροφή αποκαλύπτει την ομορφιά του απέραντου γαλάζιου που την περιβάλλει, θα βρείτε την εξαιρετική ταβέρνα ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ.

 

Ένας καλαίσθητος χώρος με υπέροχο φωτισμό και καθαρή ατμόσφαιρα που δημιουργεί ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον υποδέχεται τους πελάτες του με ευγένεια ενώ το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει με χαμόγελο κάθε του επιθυμία.

Από τα μεγάλα παράθυρα έχετε στο πιάτο τη μοναδική θέα της θάλασσας και το νησί της Σαμοθράκης

Θα απολαυσετε ολόφρεσκα και νόστιμα θαλασσινά μαγειρεμένα με ποικίλους τρόπους από έμπειρους Chef γνώστες του είδους .

Απίστευτες γευστικές προτάσεις παραδοσιακές και gourmet για όλα τα γούστα αφήνουν κατάπληκτο τον πελάτη που σίγουρα θα το ξαναεπισκεφτεί.

Γεύση, παράδοση ποιότητα και φαντασία σερβίρονται σε μερίδες extra large νόστιμες και  χορταστικές!

 

Ανοίγοντας τον ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕΝΟΥ του καταστήματος είναι σίγουρο πως θα θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα. Μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στις γεύσεις της Μεσογείου και όχι μόνο.

 

Κι αν ρίξετε μια ματιά στα γύρω τραπέζια είναι βέβαιο πως η χαρά και η ικανοποίηση των υπολοίπων πελατών είναι η καλύτερη εγγύηση πως το αποτέλεσμα των επιλογών τους ξεπέρασε όλες  τις προσδοκίες τους .

Ενώ οι τιμές είναι με μια λέξη… καταπληκτικές!!

 

Η ταβέρνα ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ βρίσκεται  πολλά χρόνια στο χώρο της γαστρονομίας και αυτό δεν είναι τυχαίο σε μια εποχή που όλα εξελίσσονται.

Ακολουθεί την εξέλιξη εμπλουτίζοντας τις επιλογές σας με ακόμη πιο νόστιμα πιάτα χωρίς να χάνει στιγμή την ποιότητα,  τη γεύση αλλά και τις μεγάλες εντυπωσιακές μερίδες του!

Γι αυτό όταν επισκεφτείτε την Αλεξανδρούπολη και νιώσετε την ανάγκη να γευτείτε το πιο φρέσκο ψάρι και εξαιρετικά θαλασσινά μαγειρεμένα με ποικίλους και ευφάνταστους τρόπους, γεμάτα ποιότητα και νοστιμιά η ταβέρνα ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ είναι ο προορισμός που αναζητάτε .

 

Διεύθυνση: Aπολλωνιάδος 38 Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο: 2251036052

Facebook: Μάσα Σούρα