Visitalexandroupoli.gr

Visit Alexandroupoli - Logo
Search
Close this search box.
alexpoli

Φτιάξε Το Τριήμερό Σου

Αν θέλετε να αποδράσετε ένα τριήμερο με την οικογένεια σας η την παρέα σας στην Αλεξανδρούπολη αφήστε μας να σας προτείνουμε τον καλύτερο τρόπο για να διασφαλίσετε την καλοπέραση σας !

Αρχικά το θέμα της διαμονής, δεν θα σας προβληματίσει καθόλου… Μία είναι η απόλυτη, σίγουρη επιλογή για ονειρικές διακοπές!! Το υπέροχο Ramada Plaza by Wyndham Thraki !! Τα 5 αστέρια του εγγυώνται παροχές υψηλού επιπέδου…

Την Παρασκευή το πρωί αφού ταχτοποιηθείτε στο δωμάτιο σας και πάρετε δυνάμεις από το πλουσιοπάροχο πρωινό μπουφέ του ξενοδοχείου κατεβείτε στην πόλη παίρνοντας την παραλιακή οδό όπου θα δείτε όλες τις περίφημες παραλιακές ταβέρνες που απλώνονται στη σειρά με θέα τη θάλασσα, μέχρι τον διάσημο Φάρο που είναι και το σήμα κατατεθέν της πόλης.

Εκεί στην πλατεία του Φάρου με το εντυπωσιακό σιντριβάνι θα βγείτε αναμνηστικές φωτογραφίες  και μετά θα επισκεφθείτε την αγορά σουβενίρ για να επιλέξετε δώρα για τον εαυτό σας κ τους φίλους σας.

Στη συνέχεια θα κατεβείτε στο λιμάνι στη μαρίνα και θα απολαυσετε τον καφέ, το τσάι ,η  το σνακ σας σε κάποιο από τα καφέ της περιοχής.

Αν πεινάσατε δοκιμάστε εξαιρετικούς θαλασσινούς μεζέδες αλλά και κρεατικά στα πιο γευστικά ταβερνάκια της πόλης.

Επιστρέψτε στο ξενοδοχείο σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας την εμπειρία  ενός μοναδικού  SPA!

Για την απογευματινή σας έξοδο στην πόλη σας προτείνουμε να πάρετε ένα εκλεκτό ποτήρι καλό κρασί σε κάποια από τις εξαίρετες κάβες μας.  Μια αξιοθαύμαστη γκάμα εκλεκτών κρασιών για όλα τα γούστα  , καλό κόσμο και πριβέ αίθουσες στο υπόγειο του καταστήματος για πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις που θα δώσει άλλο χρώμα στη νυχτερινή σας έξοδο.

Το Σάββατο το πρωί είναι μια ιδανική μέρα για να κάνετε τα ψώνια σας αφού πρώτα δοκιμάσετε την εξαιρετική παραδοσιακή μπουγάτσα από τα μπουγατσάδικα στο κέντρο της πόλης.

Θα απολαύσετε έπειτα το καφεδάκι σε μία από τις πολυσύχναστες καφετέριες του κέντρου και από εκεί μπορείτε να δοκιμάσετε τα σουβλάκια της πόλης ή να επιλέξετε κάποια ταβέρνα με θαλασσινά για κάτι πιο παραδοσιακό.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση γιατί το βράδυ πρέπει να ζήσετε την νυχτερινή ζωή της Αλεξανδρούπολης. Θα χορέψετε και θα  διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με γνήσιο  ελληνικό λαϊκό  πρόγραμμα !

Επειδή την Κυριακή θα ξυπνήσετε αργά σας προτείνουμε μια επίσκεψη στο Ιστορικό  μουσείο της πόλης απέναντι ακριβώς από το camping!  

 Εκεί μπορείτε να δείτε στην μόνιμη έκθεσή του ότι  αφορά στην ιστορία της πόλης της Αλεξανδρούπολης και της ευρύτερης περιοχής. Περιλαμβάνει θεματικές ενότητες των αρχαιολογικών χώρων και ευρημάτων της περιοχής, τη δημιουργία της πόλης και τη σχέση της με το σιδηρόδρομο και το λιμάνι, την αστική και αρχιτεκτονική φυσιογνωμία της, την οικονομική και πολιτική διαδρομή της, την πνευματική και κοινωνική ζωή, όπως και ενότητα για τις πληθυσμιακές ομάδες που τη συγκρότησαν.

Αμέσως μετά θα πάρετε  το τελευταίο σας γεύμα σε κάποιο από τα ψητοπωλεία και τα ταβερνάκια της παραλιακής με θέα τη θάλασσα .

Ελπίζουμε να σας άρεσε το πρόγραμμα που ετοιμάσαμε για σας και να μας επισκεφθείτε σύντομα! Μάθετε περισσοτερα για την Αλεξανδρούπολη και όλα αυτά που προσφέρει.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Translate »