Visitalexandroupoli.gr

Visit Alexandroupoli - Logo
Search
Close this search box.
234234-67_1

Εμπορική Έκθεση ALEXPO

Κάθε δύο χρόνια η Διεθνής Εμπορική έκθεση της Αλεξανδρούπολης, ALEXPO, ανοίγει τις πύλες της στο κοινό κατά τον μήνα Ιούλιο και λαμβάνει χώρο κάτω από τον Φάρο της πόλης.

Το 2018 συμμετείχαν σε αυτήν πάνω από 120 εκθέτες μέσα στους οποίους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τόπου.

Πρόκειται για μια απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση που φιλοξενεί εμπορικές επιχειρήσεις κάθε μεγέθους με καινοτόμες παρουσιάσεις από το χώρο της τεχνολογίας, της τέχνης, της φιλοξενίας αλλά και της παράδοσης.

Με τεράστια επισκεψιμότητα απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος η ALEXPO αποτελεί πόλο έλξης του κοινού αλλά και μελλοντικών επενδυτών που έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να  εξερευνήσουν από κοντά τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν.

Λαμβάνοντας χώρα στην ακριτική Αλεξανδρούπολη δίνει εύκολη πρόσβαση και σε ξένους επενδυτές και επισκέπτες από τις γειτονικές χώρες της Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Τουρκίας οι οποίοι επισκέπτονται την εμπορική έκθεση ALEXPO  με γνήσιο ενδιαφέρον.

Η ALEXPO είναι μια αξιόλογη και απόλυτα επιτυχημένη εμπορική έκθεση η οποία χρόνο με το χρόνο αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον μια που προστίθενται σε αυτή όλο και περισσότερες μεγάλες αλλά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Και φυσικά δεν λείπουν τα ψυχαγωγικά δρώμενα και τα δώρα που ξαφνιάζουν ευχάριστα τους επισκέπτες και προσδίδουν μια ευχάριστη και διασκεδαστική νότα στη βραδινή καλοκαιρινή τους επίσκεψη.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Translate »