Visitalexandroupoli.gr

Visit Alexandroupoli - Logo
Search
Close this search box.
276322145_518085072994248_3129507853835068512_n

Επισκεφτείτε την Αλεξανδρούπολη για… 48 ώρες!

Η Αλεξανδρούπολη είναι ένας μοναδικός προορισμός είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με την οικογένεια, είτε με την παρέα σας. Η πόλη προσφέρει πολλά και μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα… ακόμα και τις ανάγκες του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη.

48 ώρες είναι αρκετές για να μάθετε για την ιστορία, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τη διασκέδαση και τη ζωή αυτού του τόπου. 48 ώρες είναι αρκετές για να λατρέψετε αυτή την πόλη!

Ελάτε μαζί μας στην Αλεξανδρούπολη για 48 ώρες…

 
 
 

Μέρα 1

Επιλέξτε τη διαμονή σας. Η πόλη προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό καταλυμάτων τόσο στο κέντρο, όσο και έξω από αυτή, λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο ή τα μέσα μεταφοράς. Εμείς συγκεντρώσαμε τις τοπ επιλογές που συνδυάζουν άνεση, άψογη εξυπηρέτηση, εξαιρετικές εγκαταστάσεις, μοναδική φιλοξενία και όλα όσα χρειάζεστε για τη διανυκτέρευση σας και φυσικά σε απίστευτες τιμές!

 
 

Βόλτα στο Φάρο. Ο επιβλητικός Φάρος βρίσκεται κοντά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από το 1880 και είναι ένα από τα αξιοθέατα που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε. Έχει 27 μέτρα ύψος, 6 ορόφους και φως ακτίνας 23 μιλίων! Δυστυχώς οι πόρτες ανοίγουν για το κοινό ελάχιστες και επιλεγμένες φορές αλλά μια φωτογραφία και ένας καφές εκεί κοντά πρέπει να υπάρχει στην checklist κάθε ταξιδιώτη.

 
 
 

Ταξίδι στη Γεύση. Όπως κάθε παραθαλάσσια πόλη, έτσι και η Αλεξανδρούπολη φημίζεται για τα θαλασσινά της και όχι μόνο. Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε ένα από τα πολλά ταβερνάκια στην παραλιακή. Απολαύστε μοναδικά πιάτα και εξαιρετικό κρασί ή τσίπουρο πλάι στο κύμα.

 
 

Αλεξανδρούπολη by Night! Η Αλεξανδρούπολη είναι μια πόλη με έντονη ζωή, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν θέλετε να περάσετε ένα όμορφο βράδυ πίνοντας ένα ποτό ή cocktail και ακούγοντας όμορφη μουσική, οι επιλογές είναι πολλές!

 

Μέρα 2

Επισκεφτείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο. Τη δεύτερη μέρα σας προτείνουμε μια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό μουσείο της πόλης. Εκεί μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την ιστορία της πόλης και του Έβρου γενικότερα. Το μουσείο περιλαμβάνει θεματικές ενότητες των αρχαιολογικών χώρων και ευρημάτων της περιοχής, όπως επίσης υλικό σχετικά με τη δημιουργία της πόλης, το σιδηρόδρομο και το λιμάνι, την αρχιτεκτονική της και την οικονομική και πολιτική διαδρομή της.

 

Ώρα για μπανάκι. Αν επισκεφτείτε την πόλη τους καλοκαιρινούς μήνες, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το μπάνιο σας στις υπέροχες παραλίες μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης. Επιλέξτε ένα από τα πολλά beach bars και απολαύστε τον ήλιο, τον καφέ, το φαγητό η το ποτό σας πάντοτε με την καλύτερη εξυπηρέτηση.

 
 

Βόλτα στην αγορά της πόλης. Το απόγευμα είναι ιδανικό για να κάνετε τα ψώνια σας. Θα βρείτε μοναδικά καταστήματα με ρούχα, παπούτσια, είδη σπιτιού αλλά και εξαιρετικές κάβες η παραδοσιακά παντοπωλεία με ντόπια Εβρίτικα προϊόντα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.

 

Δείτε τον οδηγό μας και μάθετε περισσότερα για την Αλεξανδρούπολη ή  επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Translate »