Ένα Θρακιώτικο έδεσμα, γεμάτο μνήμες για τους μεγαλύτερους και μέρος των delicatessen των νεότερων, ο καβουρμάς, χρωστά την δημοφιλία του στην ιδιαίτερη και μεστή του γεύση! Πρόκειται για μία αυθεντική και περίπλοκη συνταγή, με μεγάλη γαστρονομική παράδοση στον χρόνο, που προέρχεται από το Σουφλί.. αυτή την συνταγή χρησιμοποιεί η οικογένεια ΤΙΑΚΑ, που παράγει τον πιο γνωστό και πετυχημένο καβουρμά της περιοχής.
- Καβουρμάς: Παραδοσιακό αλλαντικό σκεύασμα που παρασκευάζεται στη Θράκη, από μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας. Ο καβουρμάς αποτελείται από βρασμένα κομμάτια κρέατος ανακατεμένα μαζί με το ζωμό τους. Μοιάζει λίγο με πηχτή, αλλά η υφή του είναι πιο συμπαγής. Τρώγεται ωμός αλλά και μαγειρεμένος ,ως βάση, σε δημιουργικά πιάτα.
ΤΙΑΚΑΣ – Εβρίτικα Παραδοσιακά Προϊόντα
Εμπορίου 55, 68100, Αλεξανδρούπολη | |
(+30) 25510 24170 | |
[email protected] | |
Τιάκας – Εβρίτικα Παραδοσιακά Προϊόντα | |
tiakasparadosiakaproionta | |
Τιάκας – Εβρίτικα Παραδοσιακά Προϊόντα |
Βρείτε όλες τις επιχειρήσεις με Παραδοσιακά Προϊόντα της Θρακης!